Crochet Along 2015

dinsdag 16 maart 2021

Ups 'n Downs pakketten vertraagd



Helaas kregen wij van Durable vervelend nieuws over de levering van de pakketten. Gelukkig zullen de pakketten wel op tijd bij jullie zijn voor de start van de Cal.


"We houden jullie als Durable graag op de hoogte van de levering van de Ups 'n Downs 2021 CAL pakketten, welke helaas vertraagd zijn.

De levering van de garens was reeds moeizaam door beperkte aanlevering van grondstoffen en transportbeperkingen. Een uitstel van levering leek met goede inzet niet nodig, maar desondanks zijn er in de laatste fase van levering toch problemen opgetreden. Hierdoor is de levering van de garens vertraagd met als gevolg dat wij de levering van de pakketten een week uit moeten stellen tot de week van 22 maart.
De start van de CAL zal op 2 april blijven staan, daar het nog mogelijk is om de pakketten tijdig bij de deelnemers aan te leveren.
We zijn ons bewust van het ongemak wat we hiermee veroorzaken, onze verontschuldigingen voor dit vervelende bericht. We doen er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk in de winkels te krijgen, zodat jullie, de haaksters, de pakketten voor de start van de CAL in huis hebben.
Excuses voor het ongemak."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.
Thanks for visiting my blog and I love it when you leave a message!