Crochet Along 2015

woensdag 2 januari 2013

A granny a day

Omdat ik nog steeds "hooked to" haken ben, zoek ik steeds meer op het internet. Eigenlijk per ongeluk kwam ik op Facebook op een besloten groep van enthousiaste haaksters (ik geloof ook dat er 1 man lid is). Deze mensen laten de mooiste dingen zien en als je zelf iets laat zien of iets te vragen hebt, krijg je altijd wel goede reacties.......

Eén van de dames opperde om in het nieuwe jaar te beginnen met "A granny a day", eerder al gedaan door Jacqueline. Zij maakte elke dag een granny en zette die op haar blog.
Toen leek het me al een leuk idee maar ik viel er eigenlijk midden in het jaar in en om dat nog in te halen leek me onbegonnen werk. Zij maakt ook elke dag een andere granny zodat ze nu 365 verschillende granny's heeft.

In de facebook-groep is het naar eigen inzicht. Sommigen maken steeds dezelfde granny, in dezelfde of een steeds een andere kleur, anderen maken een paar verschillende granny's in een paar verschillende kleuren en misschien zijn er ook wel mensen die alleen maar dezelfde granny maken in steeds dezelfde kleur.

Nu, met het nieuwe jaar net een dag oud, is het makkelijk te beginnen.

Ik ga de granny's maken van Soft-garen van Zeerman, met haaknaald 4, in de kleuren wit, lichgrijs, lichtroze en felroze.
Op de foto's misschien niet alijd even duidelijk maar ik zal proberen ze zo goed mogelijk te fotograferen.

1 opmerking:

  1. lijkt me leuk om ze ook te haken maar waar kan ik al die 356 verschillende granny patronen vinden???
    Groetjes PatriciA

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.
Thanks for visiting my blog and I love it when you leave a message!