Crochet Along 2015

maandag 11 februari 2008

Uitdagingen

De volgende 3 LO's zijn gemaakt naar aanleiding van de uitdagingen op scrappers-nl. Iedere week, of 2 weken, laat iemand een LO zien, die gelift mag worden. Ook was er deze keer een jourbnaling-uitdaging bij. Schrijf een journaling uit je hart........


Halverwege groep 8
Daar zit je dan..... in groep 8 aan de kerstbrunch. Nog een paar maanden en je gaat de basisschool verlaten. Dan wordt je een brugpieper, een brugmug.
We zijn al naar de Open Dagen geweest van De Rede en het Zeldenrust-Steelant College. Nu gaat je voorkeur uit naar een havo/atheneum-sportklas op De Rede. Maar misschien verander je nog? Je hoeft het pas voor eind maart definitief te beslissen.
Hoewel je vader een voorkeur heeft voor het Zeldenrust heb ik zoiets van: ga daarheen waar jij je het meest op je gemak voelt en wat past bij hetgeen je wilt gaan doen. En aangezien je "iets" met sport wilt gaan doen denk ik dat je op De Rede op je plek bent.
Wat je ook kiest.... ik hoop dat je er 100% voor gaat en dat je een geweldige schooltijd tegemoet gaat waaraan je later met plezier aan terugdenkt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.
Thanks for visiting my blog and I love it when you leave a message!